Met Yunnan Prinokusių Pu'er Arbatos 357g Draudimas Zhang Senovės Medis Klasikiniu Virtos Arbatos Palaidų Arbatos Grynos Medžiagos Pu-erh Arbata
Žymos: sidabro ombre pynė, tv laidos 2016 filmas, nugara metal forever, lipdukas freskos dior, perukai alopecija naujienos, pincel bazės dailus, smarth žiūrėti f daug, sm a530f rėmo lcd, vėliau kaip iki 2015 m. abayas.
-
Medžiaga: Porceliano
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: ANCHENG
modname=ckeditor modname=ckeditor Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!
Produkto savybės:
Puer Tipas: Prinokę Puer, Shu Puerh
Bendra Masė: 357g / oz 12.59
Pakavimo sąrašas: 1 * Puer arbatos pyragas
Tinkamumo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau
Gamybos vieta: Yunnan, Kinija
Pagaminimo Data: 2015
Laikymas:Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.
Įžanga:
Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.
Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.
Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.
Alaus vadovas:
Ice tea:
1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę.
2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens.
3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min)
4. Mėgaukitės savo arbata.
Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.
Karšta arbata:
1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas.
2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas.
3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus.
4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.
modname=ckeditor modname=ckeditor
-
Parašyti atsiliepimą
Atsiliepimai (1)